Vocal coaching

Al van kindsbeen af heb ik een enorme zangkriebel en liet ik me horen in het koor, tijdens musicals en in verschillende bandjes. Om me te professionaliseren in stem studeerde ik logopedie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Daarna volgde ik verschillende bijscholingen en een postgraduaat rond stem. Sinds de start van 2013 ben ik gebeten door een de ‘Complete Vocal Technique’. Deze revolutionaire stem- en zangtechniek van de Deense Catherin Sadolin, maakt het volledige zangproces duidelijk en geeft me de tools om zangers makkelijk en snel te helpen, los van hun niveau, voorkennis of stijl.

Specialiteit: hulp bij…
• volume, ademsteun, twang, bereik
• rock/metal, pop, soul, klassiek, musical
• het oplossen van stemproblemen
• podiumangst, zelfvertrouwen, presence

Didactische visie en werkwijze:
• je bepaalt zelf waar aan gewerkt wordt en hoe je wil klinken
• positiviteit, plezier, empathie en geduld zijn belangrijk
• je komt niet alleen te weten wat je moet doen maar vooral hoe